Skærmbillede 2014-08-31 kl. 14.27.17Klippeklatretur til Kullen i Sverige. Kontakt UdNu for instruktørhjælp til en tur på klipper med uddannede UIAA klippeklatreinstruktører. Her vil du også kun møde instruktører med en solid baggrund inden for pædagogik og undervisning. Vi arbejder pædagogisk med succesoplevelser og højt sikkerhedsniveau og er aktive klippeklatreinstruktører i Dansk Klatreforbund.

Træklatring i din lokale skov. Er der et par træer I nærheden af dit arrangement? UdNu laver en legeplads med udfordringer i højden og lige over jorden.

Klatrevægge er skudt op overalt. Kom ud og klatre på den lokale klatrevæg. Her er der mulighed for bevægelse og udfordringer tæt på jorden og højt oppe. Få samtidig en introduktion til idrætsforeninger i rivende udvikling, hvor både børn og voksne har et kæmpe udbytte af klatringen.

Uddannelse af vægklatreinstruktører. Den nye Instruktør 1 uddannelse er målrettet pædagoger og lærere, uden særlige erfaringer med klatring, som vil klatre med børn og unge. Efter 11 timers undervisning og en bestået prøve, er instruktøren klar til at lave toprebsklatring på den lokale klatrevæg.

Sikkerhedsinstruks. UdNu hjælper med udarbejdelse af sikkerhedsinstruks for klatring i din organisation. Få lavet tydelige regler og procedurer for klatringen i din skole, klub eller ungdomsskole. Både på den lokale klatrevæg og når der arrangeres tur til klipper eller skov.